+385 (0) 91 753 9683 info@tech-trade.hr HR EN
  • Glavni 1

    TechTrade

    Vođenje projekta

    Kako bi Vaš projekt završio uspješno te ispunio zahtjeve i očekivanja poslovnih partnera i krajnjih korisnika, posebnu pažnju morate posvetiti vođenju projekata. Naš iskusni tim u području upravljanja projektima pomoći će Vam u realizaciji i najzahtjevnijih zadatka.

    Saznajte više

Dogovorite sastanak

Sastanak uživo On-line sastanak

Pozovite nas

+385 (0) 91 753 9683

Novosti

Iz tvrtke TechTrade

-TechTrade-

Stručni tim

Višegodišnje iskustvo i kontinuirano ulaganje u stručno usavršavanje rezultira kvalitetnim rješenjima te brzom i učinkovitom uslugom koju ćete dobiti od strane Tech-Trade tima. Svakom klijentu pristupamo individualno i uzimajući u obzir Vaše specifične potrebe i mogućnosti, garantiramo uspješnu suradnju.
 

Više o nama

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.

Tech-Trade d.o.o. je poduzeće nastalo s ciljem izgradnje dugoročne suradnje s klijentima koja se neće temeljiti isključivo na poslovnim kontaktima, već i umrežavanju i širenju dobrog glasa, koji će biti opravdan kvalitetnim rješenjima, brzom i učinkovitom uslugom te konkurentnim cijenama.